Både Manchester City og Chelseae er i dialog med repræsentanterne for det unge Barcelona-talent Ilaix Moriba. Det skriver det spanske medie Fichajes.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub øger interessen i Neto

Den kun 18-årige Ilaix Moriba er et af de lovende talenter i Barcelona-truppen. Til trods for dette, kan han være på vej væk fra den catalanske klub denne sommer.

Tilsyneladende ønsker Barcelona, at han skal underskrive en kontraktforlængelse denne sommer. Der er dog langt til enighed mellem Barcelona og Moribas repræsentanter. Det har nu medført, at klubben har rykket ham ned fra førsteholdet til U19-holdet.

Dette har medført, at Manchester City og Chelsea er begyndt at vise interesse for det unge talent. Ifølge Fichajes er begge Premier League-klubber allerede i kontakt med Moribas repræsentanter, da de vil hente ham denne sommer.

Derudover mener det spanske medie at vide, at Manchester City allerede har tilbudt Moriba en 100% lønstigning ift. hvad han tjener i Barcelona. Det kan vise sig at blive problematisk for Barcelona og klubbens præsident, Joan Laporta, da det kan gøre det vanskeligt at holde på ham.

LÆS OGSÅ: Riqui Puig hylder ny Barcelona-signing: ‘En af de bedste spillere’

Af denne grund skal Moriba finde ud af, hvad der er vigtigst for ham. Han skal finde ud af, om det er vigtigst for ham at tjene flere penge, eller om det er vigtigere at få spilletid.