Manchester United vil ifølge ESPN ikke møde konkurrence i ræset om at sikre West Ham-midtbanespilleren Declan Rices underskrift denne sommer.

Ifølge mediet vil Chelsea, Manchester City og Liverpool nemlig alle holde sig fra ræset om stjernespilleren, der er vurdere til 887 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Storklub vil hente Reece James til sommer

Rice er længe blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra hovedstadsklubben i slutningen af denne sæson, hvilket sker som følge af hans fremragende takter for både klub og landshold, og United er, i deres forsøg på at styrke midtbanen, ude efter ham.

Man antog dog først, at en lang række elite-mandskaber var klar til at slutte sig til krigen om at vinde ham, men ifølge ESPN vil Manchester United slet ikke komme til at møde modstand.

Foto: Naomi Baker/Getty Images

Manchester United skulle efter sigende sætte stor pris på Declan Rices karakter og mener, at han vil kunne blomstre på Old Trafford under den nye manager Erik ten Hag til sommer.

Hans ankomst kan også fungere som et tidligt statement i deres nye æra, hvor klubben forventes at spytte penge i kassen, som skal bruges til flere spillerkøb.

Kilder har fortalt ESPN, at United ønsker, at den 23-årige skal blive en moderne version af Paul Ince.

Det er dog værd at notere, at West Ham ikke er forpligtet til at lade ham forlade klubben.

Han har to år tilbage af sin kontrakt på London Stadium, og West Ham har også mulighed for at forlænge aftalen med yderligere 12 måneder.

LÆS OGSÅ: Fabrizio Romano: PL-klubber forhører sig om Barcelona-angriber

Skulle det ende med en transfer, vil han kunne se frem til en betydeligt større ugeløn, da han i øjeblikket tjener £62.000 ugentligt i West Ham, hvorimod han i United kan tjene et sekscifret beløb ugentligt.