Mens rygterne omkring Frenkie de Jongs fremtid i Barcelona fortsat svirrer, hævder Fichajes nu, at de Jong ikke er den eneste Barcelona-spiller, Manchester United ønsker at skrive under med.

Fichajes hævder, at Manchester United er klar til at foretage en investering i form af købet af Frenkie de Jong og hans klub- og landsholdskammerat Memphis Depay.

LÆS OGSÅ: Storklub vil hente Reece James til sommer

Rygterne om Frenkie de Jongs mulige United-transfer begyndte at tage til, da det blev bekræftet, at Erik ten Tag ville blive den nye United-træner, som de Jong spillede under i AFC Ajax.

Det kan som bekendt ende med, at Paul Pogba forlader Manchester United til sommer, hvilket efterlader et hul, man bliver nødt til at udfylde, hvorfor Frenkie de Jong skulle være en topprioritet for for Premier League-storklubben forud for en ny æra under ten Hag.

Men ifølge Fichajes er de Jong altså ikke den eneste Barcelona-spiller på Manchester Uniteds radar, da de også skulle være i gang med at forberede et bud Memphis Depay.

Hollænderen er ikke fremmed i Manchester United, da han tilbragte et par svære sæsoner på Old Trafford, inden han i 2017 forlod klubben til fordel for Olympique Lyon.

LÆS OGSÅ: Lazio-stjernes agent afviser Manchester United-rygter

Manchester United skulle være klar til at betale €100 millioner for Barcelona-duoen, mens der også er forlydender om, at spillere som Alex Telles og Scott McTominay kan blive smidt med i handlen.