Manchester United har efter sigende meldt sig ind i kampen om at skrive kontrakt med nuværende Roma-forsvarer Gianluca Mancini. Blandt andre klubber, kommer de til at kæmpe mod Chelsea, der også har vist interesse i italieneren.

LÆS OGSÅ: David Moyes åbner op omkring Jesse Lingards fremtid i West Ham

Den italienske centerback har dannet et solidt partnerskab med den tidligere United-spiller Chris Smalling i denne sæson. De to har været afgørende for, at Roma har kunne udfordre Juventus og Atalanta for en top 4-plads.

Ifølge det britiske medie Express, er både Manchester United og Chelsea parat til at byde på Mancini i sommerens transfervindue. De to Premier League-hold har forhåbninger om at styrke deres forsvar, og her ser de den 24-årige italiener som et godt bud.

Roma er dog ikke videre interesserede i at sælge Mancini. Derimod vil de gerne beholde ham, da han er en af deres vigtigste spillere. Imidlertid er deres økonomi dog hårdt presset som følge af pandemien, hvilket har tvunget dem til at overveje tilbud.

Det britiske medie skriver også, at de er villige til at acceptere bud på omkring 27 millioner pund, hvilket er svarende til 233 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Solskjær bekræfter: United forhandler med midtstopper

Både Manchester United og Chelsea ser Mancini som et relativt billigt alternativ til deres andre defensive mål, hvor De Røde Djævle særligt er sat i forbindelse med RB Leipzigs Ibrahima Konate and Sevillas Jules Kounde, mens Chelsea siges at holde øje med Bayern Münchens Niklas Sule.