Danske Martin Braithwaite har via sin profil på Twitter sendt en besked til Barcelonas fans. Det sker naturligvis i kølvandet på den spanske storklubs ydmygende nederlag til Paris Saint-Germain i Champions League.

LÆS OGSÅ: Tidligere Real Madrid-spiller: Alle hold har mistet respekten for Barca

Den danske angriber, der ikke fire mere end blot de sidste fem minutter på banen mod de franske mestre, ser ikke ud til at have givet op. Han mener, at de kan nå det endnu, selvom de måtte se sig slået med intet mindre end 4-1 i den første af de to kampe.

De fleste FC Barcelona-spillere har ikke overraskende være temmelig stille siden nederlaget til de franske mestre. Ikke nok med det, så har de faktisk også fået to dages fri af den hollandske manager Ronald
Koeman.

Efter kampen har det spanske medie Sport skrevet, at omklædningsrummet var 'såret' og 'fyldt med tvivl' efter kampen, da spillerne her indså, at 'sæsonen næsten er forbi i februar'.

Barca-truppen vil være tilbage på træningsbanen fredag, hvor de skal gøre sig klar til søndagens kamp mod Cadiz i La Liga. Denne kamp skal de spille hjemme på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Video: Neville nægter at give hånd til Peter Schmeichel

Der bør ingen tvivl herske om, at det er en kamp, som Barcas spillere er ivrige efter at vinde, da de meget overraskende måtte se sig slået 2-1, da de to hold spillede mod hinanden i december.