Martin Spelmann stopper i AGF og smutter til Norge

Redaktionen — 01. mar 2019 15:36
HOBRO, DENMARK - FEBRUARY 12: Martin Spelmann of AGF Aarhus in action during the Danish Alka Superliga match between Hobro IK and AGF Aarhus at DS Arena on February 12, 2018 in Hobro, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Martin Spelmanns kontrakt med AGF udløb egentlig først til sommer, men nu er parterne blev enige om en opsigelse. Midtbane-fighteren fortsætter i Strømsgodset.

AGFs 31-årige midtbaneslider er fortid i klubben. Spelmann nåede at spillede 79 kampe og score ni mål for aarhusianerne, siden han kom til AGF i 2016 fra tyrkiske Genclerbirligi.

Fredag fik han ophævet sin kontakt med AGF for at skrive under på en aftale med norske Strømsgodset. En fin løsning, siger sportchef, Peter Christiansen, til AGFs hjemmeside og løfter på hatten over Spelmanns indsats i den hvide trøje. 

”Martin har ikke fået den spilletid en mand med hans alder og ambitioner gerne vil have. Og efter en opstart, hvor han været ramt af småskader, har han måttet se sig et stykke fra startopstillingen. Så vi er nu nået frem til en løsning, hvor Martin har fået mulighed for at søge spilletid i en god klub. Med sit store fighterhjerte og et endnu større vinderinstinkt har Martin altid gået forrest på banen. Og med flid og hårdt arbejde har han repræsenteret AGF på en ordentlig måde, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med de nye udfordringer,” siger sportschefen. 

Martin Spelmann fortæller, at han glæder sig til at tage fat på et nyt kapitel i sit fodboldliv, og han har drøftet Strømsgodset med AGF-træner David Nielsen, der har en fortid som træner i den norske klub. 

”På nær sidste sæson har Strømsgodset været et tophold i den norske Eliteserien og har spillet europæisk i flere sæsoner. Det er en klub med en stor kærlighed fra byen og fansene, og modtagelsen af mig nu har været varm og overvældende,” siger han til agf.dk og fortæller, at han er glad for den opbakning, han har fået fra AGF-fansne. 

”De har givet mig så utroligt meget. Det har været alt, hvad jeg drømte om, da jeg i sin tid kom til AGF, hvor jeg har haft en god tid, og jeg sender en stor tak til opbakningen. Men nogle gange, så går det ikke helt, som man havde håbet, og jeg har stadig meget at give af som spiller.” 

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere