Tirsdag blev Massimiliano Allegri ​officielt præsenteret som træner i Juventus.

LÆS OGSÅ: Dortmund henter Sancho-afløser

Det er intet nyt, at han har taget over i Torino-klubben, efter Andrea Pirlos fyring. Alligevel er han først blevet præsenteret officielt i løbet af tirsdagen.

Den 53-årige italienske træner har skrevet under på en fireårig aftale med Bianconeri. Derfor skal han nu stå i spidsen for den italienske klub for anden gang, da han blev fyret for to år siden.

Inden han accepterede tilbuddet fra Juventus, havde han også andre tilbud. Ifølge Allegri selv afviste han nemlig Florentino Perez og Real Madrid, der ønskede, at han skulle tage over efter Zinedine Zidane.

I forbindelse med sin præsentation i Torino-klubben, benyttede han nemlig muligheden for at takke den spanske klub for muligheden. Han kom desuden også nærmere ind på, hvad der gjorde, at han besluttede sig for at vælge Juventus.

“Jeg er nødt til at sige tak til Real Madrids præsident, for at tilbyde mig muligheden om et job,” sagde han ifølge Football Italia.

LÆS OGSÅ: Haaland reagerer på rygter: ‘Det er mange penge’

“Jeg valgte Juventus grundet min kærlighed for klubben, og fordi jeg tror på dette unge hold. Det bliver underholdende at træne disse spillere, men vi er også nødt til at vinde. Det er det vigtigste,” fortsatte han.