Sergio Agüero forlod opgøret mod Alavés med brystsmerter. Efterfølgende blev han kørt på hospitalet.

Sergio Agüero måtte forlade banen i lørdagens opgør mod Alavés med et ildebefindende og han blev kørt på hospitalet til undersøgelse. Nu fortæller flere medier, at han lider af uregelmæssig hjerterytme.

LÆS OGSÅ: United-spiller vil væk: Har bedt agent gennemtvinge skifte

I lørdagens opgør mod Alavés måtte Sergio Agüero forlade banen med, hvad der lignede brystsmerter. Efterfølgende blev han kørt på hospitalet til undersøgelse.

Der er endnu ikke meldt noget konkret ud fra FC Barcelona, men flere spanske medier skriver, at han har fået konstateret uregelmæssig hjerterytme, som også kaldes for hjerterytmeforstyrrelse eller hjertearytmi.

Kort inden halvlegen måtte Agüero tage sig til brystet og lægge sig ned på banen. Det virkede besynderligt, da der ikke var nogen umiddelbar årsag til dette, eftersom Agüero ikke havde været involveret i en tackling eller nærkamp forinden.

Lægerne blev kaldt ind på banen, hvor de undersøgte ham. Herefter blev en båre faktisk kaldt ind på banen, men heldigvis kunne den argentinske angriber selv rejse sig og forlade banen gående. Alligevel valgte man at få ham kørt på hospitalet til undersøgelse.

Nu skriver både SPORT og Mundo Deportivo, at han på hospitalet har fået konstateret hjerterytmeforstyrrelse.

I og med, at der endnu ikke er meldt noget officielt ud fra FC Barcelona, er det derfor ikke noget, der er blevet bekræftet. De to medier citerer dog personer tæt på Agüero, der fortæller, at han efter omstændighederne har det fint.

LÆS OGSÅ: Avis: Så lang tid er Sergi Roberto ude

Efter sigende befinder Agüero sig fortsat på hospitalet, hvor de ønsker at foretage yderligere undersøgelser af den argentinske stjerne. Derfor er det fortsat uklart, hvornår det forventes, at han igen er klar til at træne med resten af truppen.