Barcelona har planer om at styrke forsvaret næste år, og har angiveligt rettet blikket mod Manchester United, hvor Alex Telles løber rundt.

FC Barcelona er ivrige efter at styrke defensiven næste år, og ifølge El Nacional er Alex Telles genstand for interesse i Barcelona. Angiveligt går overvejelserne på at hente ham i sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Juventus-mand som afløser for Agüero

Ledelsen i den catalanske klub ser den nuværende Manchester United-forsvarer som en potentiel afløser for Jordi Alba.

Alex Telles blev hentet til United fra Porto i oktober 2020. Siden da har han haft svært ved at spille sig ind på holdet, og er primært blevet brugt som reserve.

Den brasilianske forsvarers ankomst resulterede nemlig i en genopblussen hos Luke Shaw, der stod til at miste sin startplads.

Shaw har dog ikke præsteret, som det forventes af ham i denne sæson, og det har givet Telles mulighed for at bevise sit værd. Det har især været tilfældet, efter Ralf Rangnick tog over som træner i Manchester United.

Den 29-årige har spillet otte kampe på tværs af alle turneringer i denne sæson, og har bidraget med et enkelt mål. Han skulle angiveligt være på radaren i flere klubber, hvoraf Barcelona altså er den ene.

Barcelona har været kædet sammen med flere spillere, der kan tage over som venstreback i den catalanske klub. Blandt andet har de været sat i forbindelse ed Alejandro Grimaldo.

El Nacional skriver, at Grimaldo angiveligt skulle være den foretrukne kandidat til at afløse Alba, men alligevel lægger de beredskabsplaner, hvis ikke Grimaldo kan hentes.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus vil hente Manchester United-angriber

I denne forbindelse er Telles dukket op på deres radar. Dog er både Hassane Kamara og Marcos Alonso også med i deres overvejelser. Ifølge El Nacional overvejes Telles dog særligt, da hans offensive output stemmer godt overens med Xavis taktiske filosofi.