The Athletic mener at vide, at Liverpool skulle have udset sig en ny spiller, de ønsker at hente til klubben. De melder nemlig nu, at Jürgen Klopp og co. har den 24-årige Jarrod Bowen i kikkerten.

LÆS OGSÅ: Carlo Ancelotti vil hente Manchester United-talent

Bowen var som bekendt en vigtig brik for West Ham i den forgangne sæson, hvor han står noteret for at have lavet otte kasser samt leveret fem assists i 38 kampe, hvilket altså mediet mener, er nok til at have tiltrukket interesse fra andre bejlere.

The Athletic, som normalt er meget velinformeret, erfarer i hvert fald, at Jarrod Bowen skulle være at finde stående højt på ønskelisten i Liverpool, hvor man mangler nyt blod til offensiven, skulle man ende med at skille sig af med Divock Origi eller Xherdan Shaqiri, hvorfor en handel altså meget vel kan afhænge af dette.

Athletic tilføjer hertil, at Liverpool allerede har modtaget konkret interesse fra Lazio, som har spurgt ind til Shaqiri, men at Liverpool er åben for at sælge begge spillere.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-legende hædrer Messi: ‘Han er verdens bedste’

West Ham og Jarrod Bowen har papir på hinanden til 2025, hvorfor man næppe skal forvente, at han vil blive solgt billigt.