Det er ikke gået nogens næse forbi, at man i Barcelona var godt og grundigt træt af de straffespark, der blev tildelt Sergio Ramos i lørdagens El Clásico.

De er faktisk så trætte af beslutningen, at de nu putter endnu flere brænde på bålet, da de mener, at det er en decideret kampagne, de kører mod klubben.

Hoveddommeren dømte ikke straffespark til Ramos, og i forlængelse af dette, så kunne assistentdommeren fortælle, at der var frispark, da Ramos skubbede til Lenglet.

Det blev dog overhørt, og efter at have kigget billederne igennem, dømte han i stedet straffespark.

Vil have tilsendt lydfiler

FC Barcelona er angiveligt så trætte af situationen, at man nu har indsendt en anmodning om at få tilsendt dommernes lydfiler. Det skriver Sport. Barcelona ønsker nemlig at finde ud af, om der virkelig er noget i gære.

Det er ikke første episode, hvor man rejser spørgsmålstegn ved dommernes præstation. Real Betis gik også til tasterne efter kampen mod Real Madrid, hvor de ikke kunne forstå, hvordan Ramos blev tildelt straffespark, da andalusierne havde en lignende situation. De fik ikke noget.

Barcelona går efter Velasco

Barcelona mener, at Velasco Carballo står bag kampagnen mod klubben, da han står for at vælge dommerne, der skal dømme i La Liga. Han valgte Martinez Munuera, som er kendt for at skaber problemer for Barca, til at dømme El Clásico.

Det vides endnu ikke, om Barcelona får held med at få tilsendt lydfilerne. De bruges hovedsagligt internt, og hvis en klub skulle rejse tvivl, så vil La Liga tage sagen op og se, om der er er noget at komme efter.