Det er ikke just nogen hemmelighed, at tiden i Manchester United ikke just være en stor succes for den hollandske Memphis Depay. De Røde Djævle havde med garanti forventet mere, da de hentede, da de betalte hele 30 mio. pund for ham i sommeren 2015.

LÆS OGSÅ: Solskjær afslører: Droppede spiller på grund af frisure

Efter blot halvandet år og 53 kampe i den engelske klub, var det ikke blevet til mere end syv mål og seks oplæg. Derfor besluttede de sig for at sælge ham til franske Lyon. Her har han dog formået at etablere sig bedre, end han gjorde i England. Alligevel står han dog uden kontrakt til sommer, hvor det forventes, at han skifter til en ny klub.

Og nu siges det, at Liverpool har meldt sig på banen med en kontrakt til den hollandske stjerne. Det er den spanske avis Marca, der har bragt nyheden om, at Liverpool har tilbudt ham en kontrakt. Desuden skriver de også, at Depay er blevet tilbudt en kontrakt af italienske Juventus.

Dette er dog ikke noget, der har ændret på, at det fortsat er FC Barcelona, der menes at stå i den bedste position i forhold til at skrive kontrakt med kantspilleren. Ronald Koeman har nemlig i lang tid haft Depay stående højt på sin ønskeliste – og til sommer kan han få ham kvit og frit.

LÆS OGSÅ: Læs om tiden i Manchester United: Peter Schmeichel udgiver selvbiografi

Ligeledes siges det også, at Depay selv ville foretrække et skifte til Barca. Af denne grund formodes det ikke, at Liverpool kommer til at få synderligt meget ud af sine anstrengelser.