AC Milan og Arsenal ser ud til at få konkurrence fra Spurs i kampen om at sikre sig en underskrift fra den nuværende FC Barcelona-forsvarer Junior Firpo.

LÆS OGSÅ: PSG-spiller indrømmer: Vi snakker meget om Messis ankomst

I sin seneste artikel for Calciomercato, skriver Fabrizio Romano, at der har været et reelt og konkret forsøg fra The Spurs på at hente den tildigere Real Betis-stjerne på en lejeaftale med en købsoption.

Det var dog to ting, der medførte, at det ikke blev til noget. Den ene er, at Barca har svært ved at finde en god erstatning til Junior Firpo, og den anden er, at spilleren har et ønske om at blive i den spanske storklub.

Som sagt, så er Tottenham dog ikke den eneste Premier League-klub, der har udvist interesse for Junior Firpo. Det har Arsenal nemlig også, og der er rygter om at begge klubber vil forsøge at hente spilleren igen til sommer.

Det spanske medie Fichajes skriver, at José Mourinho har ladet ejer Daniel Levy vide, at han har et ønske om at bringe en ny venstreback til klubben, før den nye sæson. Hertil er der også rygter om, at han har givet udtryk for, at Junior Firpo er en profil, der appellerer til ham.

Det vil koste den engelske klub 10 millioner euro, hvis de vil hente Firpo i FC Barcelona til sommer, skriver det spanske medie også, selvom der dog var tale om en højere pris i januars transfervindue. Hans værdisætning kommer dog sandsynligvis kun til fortsat at falde, hvis ikke han får mere spilletid.

LÆS OGSÅ: Ødegaard overvejer permanent Real Madrid-exit

Tottenham er ivrige efter at behage Mourinho, der ikke er helt tilfreds med den nuværende trup, som han har til rådighed i dag. I skrivende stund er de desuden nummer ni i tabellen i Premier League.