Ifølge et italiensk nyhedsagentur har Manchester Citys nuværende manager Pep Guardiola ved at skrive under på en aftale med Juventus. 

Det italienske nyhedsagentur AGI Agenzia Italia skriver, at Pep Guardiola er blevet enig med Juventus om en fire-årig kontrakt med det italienske mesterhold, der sikrer spanieneren en årsløn på 209 millioner kroner. Det fremgår ikke, hvorvidt beløbet er brutto eller netto. 

Pep Guardiola har ellers afvist, at han skulle være på vej væk fra Manchester City, selvom rygterne om Juventus har svirret et stykke tid. 

”Jeg har to år tilbage af min kontrakt her. Jeg går ingen steder, medmindre de fyrer mig. Jeg håber at blive her i mindst to år mere. Det er umuligt for at skifte, medmindre jeg bliver fyret. Jeg skal ikke til Juventus inden for i hvert fald to år,” sagde han til Telegraph tilbage i marts måned. 

Men det italienske nyhedsagentur skriver på Twitter, at aftalen mellem Pep og Juventus forventes at blive skrevet under den 4 juni, mens offentliggørelsen af den tidligere Barcelonaspiller som ny træner for ’Den gamle dame’ vil ske den 14 juni. 

Maurizio Sarri er en anden Premier League-manager, der sættes i forbindelse med jobbet som træner i Juventus, der bliver ledigt, da klubben har valgt at sige farvel til Massimiliano Allegri. Evening Standard skriver, at Chelsea ikke vil stå i vejen for, at Sarri kan skifte til Juventus, mens Sky Sport Italias fodboldkommentator Allesandro Alciato mener, at der ingen som helst sandsynlighed for, at italieneren ender i Juventus. 

I øjeblikket mener de fleste sportsmedier i Italien, at Pep Guardiola og Maurizio Sarri er de mest sandsynlige bud på en ny Juventus-træner. Særligt efter det er kommet frem, at Antonio Conte så godt som sikker bliver træner i Inter. Det skriver både La Gazetta dello Sport og Sky Sport Italia.