Barcelona-spiller Philippe Coutinho har angiveligt afleveret en transferanmodning til Barcelona. Han har længe været rygtet til Premier League.

Coutinho har haft det rigtig svært i Barcelona. Siden sin ankomst fra Liverpool i 2018 har han kæmpet med at præstere på sit tidligere niveau.

LÆS OGSÅ: Barcelonas tålmodighed ophører snart: Udskældt spiller har afvist tilbud fra fem klubber

Det har han dog ikke formået, og oveni dette har han også været præget af skadesproblemer. Skaderne har resulteret i, at han har haft svært ved at være konsistent i sit spil.

Barcelona har længe forsøgt at skille sig af med brasilianeren. Han er nemlig en af de bedst betalte spillere i klubben, hvilket ikke harmonerer med catalanernes ønske om at nedbringe deres samlede omkostninger.

I løbet af de seneste uger har der været forlydender om, at Barcelona arbejder på at sende ham retur til Premier League. Her skulle både Tottenham Hotspur, Arsenal og Newcastle United være interesserede i at hente ham.

Selvom de tre klubber har vist interesse for Coutinho, har hans høje løn angiveligt være en stopklods. Det har fået Barcelona til at tage drastiske midler i brug.

Ifølge spanske SPORT har Barcelona nemlig forklaret de interesserede klubber, at de vil forsøge at hjælpe så godt se kan med hans løn. Dette indikerer også, at der er størst chance for et lejeophold og ikke et permanent skifte.

Coutinho skulle selv være interesseret i at finde en ny klub, hvor han kan få regelmæssig spilletid. Han ønsker nemlig at spille sig i en position, hvor han kan få en plads på det brasilianske landshold under VM i Qatar.

LÆS OGSÅ: Klopp vil af med midtbanespiller: Barcelona er favoritter til at hente ham

I alt har Coutinho bidraget med 25 mål og 14 oplæg i sine 106 kampe for Barcelona. Det er ikke mange kampe siden 2018, men brasilianeren har både været udlejet til Bayern München og være hårdt ramt af skader.