Siden Thomas Tuchel tog over som træner i Chelsea efter Frank Lampard, er op til flere yderst prominente spillere blevet tilføjet til klubbens ønskeliste. Det omfatter blandt andet RB Leipzigs Dayot Upamecano fra og Bayern Münchens David Alaba, der begge menes at være af høj prioritet for den tyske manager. Og nu har endnu en Bayern-profil fundet vej til managerens ønskeliste.

LÆS OGSÅ: Spillerne gav Koeman klar besked: Du bliver nødt til at gå

Niklas Süle, der har spillet i den tyske storklub siden 2017, vil muligvis søge andre græsgange til sommer, da klubben gør sig forhåbninger om at kunne udnytte Dayot Upamecanos frikøbsklausul i RB Leipzig. Ifølge det tyske medie Sport Bild, har Tuchel et ønske om at hente Süle til sommer, da han skal fungere som langvarig erstatning for Thiago Silva.

Süle kæmper i øjeblikket om en fast startplads i Bayern München, hvor både David Alaba og Jerome Boateng på det seneste har fået mere spilletid. Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2022, hvorfor et potentielt salg til sommer ikke kan udelukkes, da de ellers ikke kan vide sig sikre på, at de får en god sum penge for tyskeren.

LÆS OGSÅ: Inter-stjerne rasede: Blev afløst af Eriksen

Niklas Süle har siden sin ankomst til Bayern Münhen til Hoffenheim i 2017 haft 120 optrædener for klubben. I sin tid i klubben har han været med til at vinde tre tyske mesterskaber og et Champions League-trofæ.