Det skulle angiveligt være danskerens eget ønske.

Han er en omdiskuteret herrer udenfor grønsværen, men hans fodboldkundskaber på banen har der aldrig hersket tvivl om.

Den tidligere FCK-stjerne har i flere år vist prøver på sit talent, og det har blandt andet mundet ud i en landsholdsudtagelse.

Men den danske stjerne, der i skrivende stund er udlejet til den svenske klub AIK, kan inden længe se sit svenske eventyr synge på sidste vers.

Ifølge Sportsbladet rejser danskeren tilbage til Royal Antwerpen denne sommer, altså et godt stykke tid før det oprindeligt var planlagt, at danskeren skulle vende snuden tilbage mod Belgien.

Det kommer i kølvandet på et ophold i klubben, der bestemt ikke har været at skrive hjem om for danskeren.

Og ifølge Sportbladets oplysninger ser det ud til, at låneaftalen kan blive afsluttet før tid. Mens der ikke er nogen præcis dato fastlagt endnu, tyder meget på, at det vil ske.

Parterne arbejder i øjeblikket på at finde en løsning, der involverer, at Fischer vender tilbage til sin belgiske klub allerede til sommer. Dermed kan kampen mod Elfsborg have været den sidste, hvor Fischer bar AIK-trøjen.

Det er stadig uklart, hvad der præcis har ført til denne udvikling, men det tyder på, at både klubben og spilleren ser det som den bedste løsning at afslutte låneaftalen før tid.

Det er endnu uvist, hvad fremtiden bringer for Fischer og hans fortsatte fodboldkarriere.