I øjeblikket er hans fremtid stadig uklar, men der er en chance for, at Ousmane Debélé forlader Barca i januar. Døren er i hvert fald åben, lyder det fra flere medier.

For få dage siden virkede det dog som om, at franskmanden var fast besluttet på at få succes i Barcelona. Nu bliver dette dog imidlertid vanskeligere.

Det spanske medie SPORT understreger nemlig, at salget af Dembélé vil hjælpe med at hente nye spillere til klubben i løbet af vinteren. Det er noget, som klubben er meget interesseret i at gøre.

Det er ikke just en velbevaret hemmelighed, at det er Memphis Depay og Eric García, som begge har været forsøgt hentet denne sommer. Men med den finansielle krise, der ulmer i klubben, og det nylige udbrud, har Barca ganske enkelt ikke midlerne til at købe dem.

En anden faktor i denne sammenhæng er, at kantspilleren ikke ønsker at forny sin kontrakt. Dette øger blot chancerne fr, at Dembélé er på vej væk allerede i januar. Jo kortere tid af kontrakten, der er tilbage, jo billigere er spilleren.

Det er sådan det forholder sig, og hvis han allerede har givet tegn på, at han muligvis ikke ønsker at blive i Barcelona, så vil Barca næppe tøve med at forsøge at sælge ham.