Skadessituationen er igen blevet forværret i FC Barcelona. Denne gang er det hollandske Memphis, der har pådraget sig en skade. Han forventes ude i en måned.

Det bliver vanskeligt for Xavi at skabe de ønskede resultater i de kommende kampe. Han er nemlig utrolig hæmmet i offensiven, der er hårdt ramt af skader.

LÆS OGSÅ: Bombe: Storklub overvejer Ronaldo-køb i januar

Både Ansu Fati, Martin Braithwaite og Sergio Agüero var ude med skader forud for Bayern München-opgøret. Efterfølgende er Memphis Depay også meldt ude med en skade.

Klubben har bekræftet, at Memphis har pådraget sig en skade, men ikke angivet den forventede længde for skadespausen. Ifølge AS forventes hollænderen dog ude i minimum en måned.

Er det sandt, betyder det, at han kommer til at misse de følgende fem kampe, Osasuna (12. dec), Elche (18. dec), Sevilla (21. dec), Mallorca (2. jan) og Granada (9. jan).

Da Memphis også er ude med en skade, er Xavi meget begrænset i sine muligheder i offensiven. Hverken Fati, Agüero eller Braithwaite vender nemlig tilbage til banen før i 2022.

Det kan betyde, at den spanske træner kan blive nødt til at bruge Luuk de Jong. Xavi har ellers tydeligt vis, at han ingen tiltro har til hollænderen, men han kan blive tvunget til at bruge ham.

Xavis anden mulighed er at udtage Barca B-spillere til truppen. I løbet af de kommende dage udtager han sin trup til kampen mod Osasuna, hvor det vil blive afsløret, hvilke strategi han vælger.

I spanske medier er der tilmed blevet spekuleret i, at Xavi kan finde på at bruge Gerard Piqué på toppen. Under alle omstændigheder bliver det dog en svække offensiv, som Barcelona kommer til at stille med.

LÆS OGSÅ: Barcelona giver Dembélé forbedret kontrakttilbud: Så meget tilbydes han i løn

Både Memphis, Fati og Braithwaite forventes klar i starten af det nye år. For Agüero forholder det sig dog anderledes, da der stadig er tvivl om, hvorvidt han overhovedet kommer til at spille igen.