Lionel Messi har udtalt, at hans lod sine følelser få frit løb, efter at “en masse ting havde såret ham i de sidste par uger”, da han angreb Barcelona efter salget af Luis Suarez til Atletico Madrid.

Det har været en sommer med omvæltning i Barca. Ikke blot fordi Messi ønskede at forlade klubben, før han besluttede sig at blive i klubben i det sidste år af hans kontrakt.

En anden stjernespiller, der dog har forladt klubben, er Luis Suarez. Han fik tilladelse til at forlade Camp Nou af den nye træner Ronald Koeman. Angriberen er efterfølgende skiftet til Atletico, som han lavede to mål for i sin debut.

Messi viste sin utilfredshed offentligt

Messi viste endnu engang sin utilfredshed over måden, hvorpå Barcelona bliver drevet. Han sagde bl.a., at Suarez var blevet “smidt ud”, på trods af, at han er “en af de vigtigste spillere i historien.”

Han skrev følgende på Instagram: “Jeg var allerede begyndt at forestille mig det, men i dag gik jeg ind i omklædningsrummet, og her gik det virkelig op for mig. Det bliver så svært ikke at skulle dele hverdagen med dig – både på banen og væk fra den.”

“Vi vil savne dig så meget. Vi har tilbragt mange år sammen, mange frokoster og mange middage. Så mange ting, som vi aldrig vil glemme – al den tid vi har brugt sammen.”

“Det bliver underligt at se dig i en anden trøje og endnu mere at skulle spille mod dig på banen. Du fortjente en afsked, der passer til den, du er: en af de vigtigste spillere i klubbens historie. En person, der har opnået imponerende ting for holdet og på individuelt niveau.”

“Du fortjente ikke at blive smidt ud, som du gjorde. Men sandheden er, at på dette stadie kan intet overrasker mig mere.”

Messi forklarer sit opslag

Messi har nu forklaret sit opslag og de følelser, der fik ham til at udsende opslaget. Han indrømmer, at hans handling og ord var kontroversielle, men han havde brug for at udtrykke sin sorg over at se en værdsat holdkammerat blive solgt.

Han sagde følgende til det spanske nyhedsmedie Sport: “Jeg sagde, hvad jeg følte i et hårdt øjeblik. Jeg har forståelse for, at folk måske mener, at jeg skulle have holdt mund og ignoreret det, som jeg har gjort ved mange andre lejligheder. Men mange ting har såret mig i de sidste par uger, og det var min måde at udtrykke det på.”

Han sagde ligeledes: “Dem, der kender mig, ved, at jeg ikke er i stand til at spille på nogen anden måde, end altid at gå efter at vinde og give mig fuldt ud på banen. Det har været sådan hele min karriere, og det vil ikke ændre sig. Mit engagement til denne trøje er stadig fuldkomment – det er stadig intakt.