Den tidligere Barcelona-stjerne Lionel Messi har advaret Xavi om at hente PSG-talentet Xavi Simons til Camp Nou.

Lionel Messi har rådet Barcelona-træner Xavi til ikke at hente klubbens tidligere La Masia-sensation Xavi Simons, der i dag spiller i Paris Saint-Germain. Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Manchester United blokerede Lingard-skifte til fransk klub

Det menes, at 18-årige Xavi Simons er meget ivrig efter at vende tilbage til den catalanske klub. Grunden til dette skulle være, at han ikke føler, at han får chancen for spilletid på førsteholdet i PSG.

Barcelona har flere gange bevist, at de ikke er bange for at hente spillere, som tidligere har været en del af deres akademi. Af denne grund kan det naturligvis heller ikke udelukkes, at Simons er på deres radar.

Angiveligt ser det dog ud til, at enhver interesse fra Barcelona er blevet sat på pause, efter superstjernen Lionel Messi har anbefalet, at de lader være med at hente det 18-årige talent i Paris.

Den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder mener angiveligt, at den unge hollænder ikke har udviklet sig nok i den tid, har han været i den franske klub. Derfor mener han heller ikke, at han bør hentes retur til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Barcelona er ‘på vagt’: Storklub har holdt møde med Araújo-repræsentant

Simons’ agent, Mino Raiola, har angiveligt informeret Barcelona om, at han den unge spiller er villig til at skifte retur, når hans kontrakt udløber til sommer.