Lionel Messi og Luis Suárez fik begge sendt en bold i nettet torsdag aften. Det betød ikke blot, at de hver især kunne sikre hhv. Argentina og Uruguay sejr, men også, at de nu matcher Ronaldos VM-rekord.

Det er rekorden for flest mål scoret for et Sydamerikansk landsholds i turneringskampe, der er tale om.

De har nu alle tre scoret hele 39 gange i sådanne kampe. Det var Suárez, der var først til at opnå dette antal, da han scorede på et straffespark i første halvleg af deres 2-1-sejr over Chile.

Kort tid efter lykkedes det også for hans tidligere holdkammerat Messi at opnå milepælen. Det gjorde han endda på stort set samme vis, da han også scorede fra straffesparkspletten i deres 1-0-sejr over Ecuador.

Messi har scoret mest

Overordnet set har den argentinske stjerne dog scoret mere end både Ronaldo og Suárez på den internationale scene, hvor han har 71 mål på samvittigheden.

Messi havde ikke den store succes i kampen mod Ecuador, hvor han kun havde kontakt med bolden en enkelt gang i modstanderens felt. Den ene gang, var da han scorede på straffespark.

Den 33-årige stjernespiller formåede dog at skabe to chancer, som kun Lautaro Martinez formåede at overgå i nattens kamp mod Ecuador.

Det var dog ikke kun Messi, der kæmpede med at få tingene til at lykkes. Det var også gældende for Suarez, hvis eneste skud på mål var hans straffespark.