Barcelona- og Argentina-kaptajnen, Lionel Messi, har sendt en hilsen til landsmanden Diego Maradona, hvor han sender et kram fra hjertet. Maradona ligger lige nu på hospitalet, efter at være blevet opereret.

LÆS OGSÅ: Victor Font: Xavi vil have ham til Barcelona

Diego Maradona lod sig indlægge mandag på Ipensa Clinic i La Plata på grund af helbredsproblemer. Han blev derefter sendt til Olivos Clinic i Buenos Aires.

Det blev først antaget, at den 60-årige følte sig svag og svimmel grundet dehydrering i varmen. Han så da også svag ud, da han sidst viste sig i offentligheden. Det viste sig dog at være værre end først antaget.

Det blev bekræftet, at han skulle opereres for subdural hæmatom. Operationen, som nu bliver kaldt for en succes. Det siger hans personlige læge.

Fans valfartede til hospitalet

Diego Maradona, som næsten har opnået guddommelig status i Argentina, er siden blevet overøset med lykønskninger, hvor flere valfartede til hospitalet, for at vise deres støtte. Der er især én, der er glad for nyheden.

Lionel Messi har nemlig sendt en hilsen til Maradona.

“Diego. Jeg ønsker dig al styrke i verden. Familien og jeg ønsker at se dig sund og rask hurtigst muligt. Kæmpe kram fra hjertet!,” skriver Messi på Instagram.

LÆS OGSÅ: Barca kan ende med at betale 120 mio. yderligere for nyindkøbt talent

Det bliver rapporteret, at den første tid på hospitalet har været en succes for Maradona, hvor han nu skal hvile. De siger også, at hvis det ikke var blevet opdaget i tiden, havde hans skæbne set anderledes ud.