Ofte er det den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo man hører om, når der er tale om at sætte rekorder på de sociale medier. Tidligere har han nemlig sat adskillelige rekorder på blandt andet Instagram.

LÆS OGSÅ: Slår Saul-byttehandel fejl, vil Barcelona hente Lille-spiller

Hidtil har han været indehaver af rekorden for at have billedet med flest likes på Instagram for en sportsmand. Det er dog ikke længere ham, der sidder på denne rekord. Derimod er det nu argentinske Lionel Messi, der har snuppet denne rekord fra ham.

Efter sin triumf ved Copa America sammen med det argentinske landshold, er det lykkedes Messi at sætte en ny rekord. Det vil altså sige, at det er lykkedes for ham at pille Cristiano Ronaldo ned fra tronen, da det tidligere var ham, der var indehaver af denne rekord.

Hans billede, hvor han sidder med det store trofæ fra Copa America-finalen, har nemlig fået mere end 20,1 millioner likes. Det har gjort det til det mest likede billede, der er delt af en sportsmand på det sociale medie. Det har endda overgået Cristiano Ronaldos billede, der hyldede Diego Maradona.

LÆS OGSÅ: Avis: Pjanic nærmer sig skifte til Italien

De mange likes på hans billede vidner naturligvis om, at der er mange, der ønsker at lykønske Messi med, at han endelig har vundet et trofæ med det argentinske landshold. Det er nemlig noget, som Messi har gjort klart, har stor betydning for ham.