Da Leo Messi scorede hattrick og drømmemål i Barcelonas 4-1-sejr på udebane mod Real Betis, rejste hjemmeholdets fans og klappede ad argentineren. Den gestus havde han ikke oplevet før, fortæller Barca-topscoreren. 

Ved stillingen 3-1 til Barcelona i opgøret mod Real Betis, modtager Leo Messi bolden på kanten af feltet og chipper den over forsvaret og målmanden, så bolden rammer overliggeren og går i mål.

Det var hans tredje scoring i kampen og et mål, der var så flot, at hjemmeholdets tilskuere rejste sig op og klappede ad den 31-årige argentiner. Efter kampen sagde Leo Messi til Movistar, at han aldrig før havde oplevet sådan en reaktion fra modstanderholdets fans. 

”Sandheden er, at jeg ikke husker at have oplevet dette før. Jeg er taknemmelig for responsen fra tilskuerne. Hver gang vi spiller på dette stadion, bliver vi behandlet rigtig godt. Vi er meget taknemmelige og glade for sejren. Det var gode mål, men først og fremmest var det vigtigt at få tre point. Det var en god mulighed for at lægge afstand til Atletico. Vi vidste, at de lige havde tabt, så vi måtte ikke fejle,” sagde Messi ifølge Goal. 

Det var Messis hattrick nummer 33 i hans tid som spiller i den spanske liga. I kampen mod Real Betis havde Barcelona bolden i 43, 9 procent af tiden – den laveste procent siden 2003, hvor Opta begyndte at lave den type data. Årsagen skyldtes ifølge Messi, at Betis er et hold med en god boldomgang.

”Taktisk var det perfekt. Vi led ikke under det, tværtimod. Vi må omstille os. Der er bestemte øjeblikke og kampe, hvor vi må være forberedte på alt,” sagde han til det franske medie. 

Barcelona har otte point ned til Atletico Madrid med 10 kampe tilbage i ligaen. En fordelagtig position, men efter sejren i Sevilla holdt Leo Messi fast i den beskedne tone.

”Vi har en god fordel, men der er stadig mange point at spille om. Vi skal spille, som vi plejer uden at give noget væk.”