FC Barcelona ser ud til at have fundet takterne, og det betyder også, at den nuværende startellever er dem, der får mest spilletid. Der er derfor lange udsigter til spilletid for Miralem Pjanic, som de anskaffede sig i Juventus i sommer.

LÆS OGSÅ: Romano: Cristiano Ronaldo kan have afgørende indflydelse på Pogbas fremtid

Den 30-årige midtbanemand har ikke haft den gode sæson, som han havde håbet på, men han har dog ikke tænkt sig at drage videre og opgive Barcelona, siger han til Mundo Deportivo.

“Ja, selvfølgelig vil blive. Jeg skrev ikke under med Barcelona for at smutte det efterfølgende år. Jeg skrev under for at skrive historie med en klub, som har været i mit liv i mange år,” siger han, hvorefter han tilføjer, at Barcelona viste interesse for ham, da han var ungdomsspiller og siden for et par år siden, hvor et køb af Griezmann dog satte en stopper for en handel.

“Jeg måtte vente to år på at udleve min drøm om at blive Barcelona-spiller. Jeg kom til Barcelona på grund af mit spil og min erfaring som vinder, og det bad de mig bidrage med, da jeg skrev under.”

“Jeg kom til Barcelona for at vinde Champions League, det er mit mål. I år vil jeg hjælpe med at vinde The Double, det er det, jeg tænker. Jeg giver aldrig op, og hvis jeg ikke spiller, så træner jeg endnu hårdere dagen efter, så trænerne lægger mærke til, at jeg ikke giver op.”

Han har dog været klistret til bænken, hvor det er blevet til 13 startpladser i 28 optrædender.

LÆS OGSÅ: Ligapræsident: Vi skal have Messi og Ronaldo hertil

Han fortæller slutteligt, at hans skifte til Barcelona blev omtalt som om at han ville være en vital del i forhold til udviklingen af en ny generation fra akademiet.