I sommers måtte flere spillere forlade FC Barcelona. Én af dem, var den brasilianske midtbanespiller Arthur, der skiftede FC Barcelona ud med Juventus. Nu har han åbnet op omkring sit skifte og sin sidste tid på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Rivaldo til Barcelona: I skal til at vågne op

Den brasilianske spiller blev sat i forbindelse med et skifte væk fra FC Barcelona allerede i april. Her gjorde han det dog klart, at han ikke ønskede at skifte, men derimod ville bevise sit værd i den spanske klub.

Han endte dog alligevel med at lade sig overtale til at skifte til Juventus i en handel, der sendte Miralem Pjanic den anden vej.

Arthur blev nærmest ekskluderet fra Barcelona-truppen i slutningen af 2019/20-sæsonen, hvorefter han forsvandt uden tilladelse. Nu har han indrømmet, at det ikke var den bedste måde at slutte sin tid i Barca.

“Der var mere støj, end jeg havde foretrukket. Da jeg vidste, at jeg skulle forlade klubben, ville jeg gøre det rette. Barcelona havde givet mig meget. Det var den klub, der åbnede dørene til Europa for mig – en drøm siden jeg var barn. En klub med en fantastisk historie og en flot historie med brasilianske fodboldspillere.”

“Det er hårdt at tale om. Jeg har min version, min historie og jeg så gerne, at nogle ting var anderledes, men for dem var det hele, som det skulle være. Og de ville sikkert mene, at de skulle have gjort tingene, som de gjorde. Men det er slut nu. Nu er jeg i en fantastisk klub med seriøse folk, der peger i en retning, der giver mig mange ting.”

LÆS OGSÅ: Koeman håber på en Real Madrid-sejr

Den 24-årige midtbanespiller var tilbage på Camp Nou i midten ugen, da han spillede for Juventus mod FC Barcelona i Champions League.