I en af sæsonens mest dramatiske og uforudsigelige fodboldkampe i La Liga, fortsatte Girona deres overraskende succes ved at besejre Atlético Madrid med en hårfin margin på 4-3.

Denne sensationelle sejr fandt sted onsdag aften, hvor Girona demonstrerede en imponerende præstation mod et af ligaens stærkeste hold.

Fra kampens start var Gironas angrebsiver tydelig. Allerede efter 30 sekunder var Artem Dovbyk tæt på at score, men hans forsøg gled lige forbi stolpen.

Det var dog kun et varsel om, hvad der skulle komme. Efter blot halvandet minut bragte Gironas anfører Valery sit hold foran med en velplaceret scoring, efter at have udnyttet et perfekt opbygget angreb.

Atlético Madrid, ledet af Diego Simeone, viste dog deres klasse ved at komme tilbage i kampen. Alvaro Morata, med sin skarpe afslutningsevne, udlignede til 1-1 efter et kvarter. Selvom Morata først blev dømt offside, bekræftede VAR, at han var onside, og målet blev godkendt.

Girona lod sig dog ikke slå ud og fortsatte deres imponerende spil. De genvandt føringen takket være Savio, og kort efter øgede Daley Blind til 3-1. Morata, fast besluttet på at holde Atlético i kampen, reducerede til 3-2 med et flot solo-mål.

I anden halvleg fortsatte dramaet. Morata fuldendte sit hattrick og udlignede til 3-3, hvilket så ud til at sikre Atlético et point. Men Girona havde andre planer. I kampens tillægstid sikrede Ivan Martin sejren med et spektakulært lop, der sendte bolden i mål bag Jan Oblak.

Denne utrolige sejr placerer Girona på siden af Real Madrid i toppen af La Liga, mens Atlético Madrid nu ligger ti point efter på tredjepladsen.