Barcelona har i mange år været kendt for deres fremragende ungdomsakademi. Dog har de også været kendt for, at de mister flere af de talenter, som de avler.

LÆS OGSÅ: Situationen forværres: Kontraktforhandlinger med Moriba stoppet

Det seneste talent, som Barcelona har vinket farvel til, er den kun 16-årige Iker Bravo, som er blevet hentet til Tyskland. I går kunne Bayer Leverkusen på deres Twitter-profil bekræfte, at den 16-årige har underskrevet en kontrakt.

Iker Bravo er ganske vist kun 16 år gammel, hvorfor han sandsynligvis fortsat er et par år fra at få debut på førsteholdet. Det kan dog blive tidligere, da han hjælpes godt på vej af sin fysisk og sin højde på 184 cm.

Bravo, der har fået sin fodboldopvækst på La Masia, har også være en fast del af ungdomsrækkerne på det spanske landshold. Desuden er han af flere spanske medier spået til at være et stort talent med en lys fremtid.

Get Football News Germany har desuden skrevet, at det ikke blot var Leverkusen, der var interesseret i at hente Bravo.Tilsyneladende var der interesse fra flere forskellige europæiske klubber.

I sidste ende besluttede han sig dog for at skrive under med tyske Bayer Leverkusen. Det er en beslutning, der sandsynligvis er blevet truffet i fællesskab med hans repræsentanter, og med fokus på, hvad der er bedst for hans udvikling og fremtid.

LÆS OGSÅ: Ronaldinho: Barcelona bør pensionere dette nummer

Det tyske medie antyder også, at Leverkusen har spillet en stor rolle i at overbevise Bravo om, at det bedste valg for ham ville være Tyskland.