Modric: Real savner i høj grad Ronaldo

Redaktionen — 05. mar 2019 13:22
MADRID, SPAIN - APRIL 18: Cristiano Ronaldo (r) and Luka Modric of Real Madrid celebrate winning after their 2016-17 UEFA Champions League Quarter-finals second leg match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Estadio Santiago Bernabeu on 18 April 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Power Sport Images/Getty Images)

Det er næsten umuligt at finde en erstatning for portugiseren, mener Luka Modric. Kroaten ser Cristiano Ronaldos afgang som forklaringen på Real Madrids problemer foran modstandernes mål. 

Luka Modric siger nu det, som mange tænker: Det har været et voldsomt tab for Real Madrid at sige farvel til Cristiano Ronaldo, der skiftede til Juventus i sommer. 

”Han er en spiller, som alle hold ville savne. At finde en erstatning for Cristiano er nærmest umuligt. Alt, hvad han har gjort for denne klub ... Selvfølgelig savner vi ham, ” som Luka Modric sagde ifølge Football Italia på en pressekonference forud for aftenens opgør mod Ajax i Champions League. 

”Klubben har forsøgt at lade andre spillere udfylde en større rolle i angrebet. Og det er ikke nemt. Cristiano scorede 50 mål om året, og du kan ikke finde andre, som scorer så meget. Det er ikke sådan, at én spiller behøver at score så mange mål, det kan også være to-tre spillere, som scorer 10, 15 eller 20 mål. Og det har vi ikke haft i år. Det er derfor, jeg mener, at manglende mål har været vores største problem i denne sæson,” siger den 33-årige kroat og vinder af Den Gyldne Bold i 2018.

”Cristiano er her ikke, men det kan vi ikke brokke os over de næste 10 år. Klubben har sat sin lid til andre spillere som Gareth Bale, Marco Asensio, Karim Benzema, og vi har fået tilføjet Mariano Diaz og Vinicius Júnior, som gør det glimrende sin alder taget i betragtning. Men nogle gange kører tingene ikke, som man vil have dem til at gøre. Alt, hvad vi kan gøre, er, at arbejde hårdt og arbejde sammen. Real Madrid vil altid være toppen. Vi kan opleve dyk som nu, men vi kommer altid tilbage,” siger Luka Modric

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere