Det kunne godt tyde på, at Pierre-Emile Højbjerg får dansk selskab i Tottenham-truppen til sommer. Det siges nemlig, at Daniel Levy forsøger at bringe den blot 20-årige Mikkel Damsgaard til klubben.

LÆS OGSÅ: Har taget kontakt: Manchester United vil hente den næste Bruno Fernandes

Det blev første gang rapporteret af Gazzetta dello Sport i januar, og nu bliver det bakket op af det pålidelige medie La Repubblica. De skriver, at Tottenham og Jose Mourinho er helt vilde med den 20-årige dansker.

Derudover bliver den engelske klubs store interesse i den tidligere FC Nordsjælland-profil præsenteret som værende ‘meget seriøs. Hertil siges det, at Daniel Levy allerede skulle have taget de indledende skridt mod en handel, da han har forhørt sig om vilkårene for dette.

Sampdoria skulle ikke blot være villige til at sælge, men skulle endda være begejstrerede over det, da de har udsigt til at tjene en god sum penge på den unge dansker. Det skriver La Repubblica, der også rapporterer, at Damsgaard blev købt for 45 mio. kr., men nu kan han være på vej videre til Tottenham for en pris på 150 mio. kr., ifølge mediet.

Damsgaard er en alsidig spiller, der er i stand til at spille flere positioner i offensiven. Langt størstedelen af de 1.000 minutter, han har været på banen for Sampdoria i denne sæson, er dog blevet tilbragt på venstrekanten, hvorfra det er blevet til to mål og fire oplæg.

LÆS OGSÅ: Trods tilbud fra topklub: Lampard har afslået nyt trænerjob

Danskeren har også flere gange bevist, at han er villig til at lægge en stor løbeindsats rent defensivt. Mourinhos store forkærlighed til en spiller som Willian har tidligere vist, at det er noget, som den portugisiske træner værdsætter.