FC Barcelona har været inde i en skidt periode, hvor meget af skylden faldt på skuldrene af Josep Maria Bartomeu. Det skal derfor ikke komme som nogen overraskelse, at mange trak på smilebåndet, da han trådte af.

LÆS OGSÅ: Barcelona sender stikpille til Juventus efter sejr

De skal nu have fundet den nye præsident, og én af de kandidater, er Victor Font. Han forsøger nu at stikke en gulerod ud for snuden af vælgerne.

Vil hente legenderne hjem

Han har nemlig udtalt, at han agter at hente flere at klubbens legender tilbage, herunder Pep Guardiola. Han ønsker, at klubben skal vende tilbage til fordums styrke.

“Vi vil bygge et stærkt og konkurrencedygtigt projekt op, og vi er så heldige i Barcelona, at vi har arvet en spillestil, som Johan Cruyff implementerede i organisationen,” udtaler Font til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Madrid-avis om Barca-teenager: Han er årtiets køb

Han tilføjer hertil:

“De fleste af de bedst egnede til projektet er også fans, der elsker klubben, såsom Pep Guardiola, Xavi, Andrés Iniesta og Carles Puyol. De er alle legender, der elsker Barcelona, men som ikke er her nu. Vi skal have dem tilbage, så vi igen bliver konkurrencedygtige.”

Victor Font mener, at det ville være med til at overbevise Messi om at blive. Han siger slutteligt, at Messi har brug for at vide, at han er en del af et konkurrencedygtigt projekt, som har i sinde at vinde Champions League.