Det kom tidligere på ugen frem, at Laporta ikke har Koeman øverst på listen over de trænere, han ønsker at have i Barcelona. Det skulle i stedet være Nagelsmann, der står øverst, hvis man altså skiller sig af med Koeman.

LÆS OGSÅ: Scholes er uenig i udbredt påstand om Manchester United

Det er dog også Laporta, der træffer beslutningen om, hvorvidt man skal skille sig af med Koeman, og han har derfor udarbejdet en liste over kandidater, så man er klar.

Dette er kommet forbi Nagelsmann, og han blev spurgt til, hvordan han har det med, at han er på blokken i Barcelona, men det er noget, han knapt tilsætter nogen værdi.

“Jeg har en kontrakt frem til 2023. Jeg vil ikke sige, at det (historierne) irriterer mig, da jeg kender til professionelt fodbold. Sådan fungerer det bare. Angiveligt har jeg allerede skiftet til Tottenham, Real Madrid og Barcelona,” forklarede Nagelsmann til medierne forud for Leipzigs kamp mod Eintracht Frankfurt.

“Klubberne har nogle fantastiske trænere ansat og de er på kontrakt, lige som jeg selv er det. Det hverken irriterer eller smigrer mig. Det har ingen relevans for mig. Jeg koncentrerer mig kun om den kommende kamp mod Frankfurt.”

LÆS OGSÅ: De er optimistiske om Messi-handel: Pengene er klar til signingen

“Uanset, hvilke trænere man taler om, om det er i Bayern München eller Barca, så vil det være mangel på respekt over for klubberne. Trænerne er på kontrakt og derfor bør man ikke tale om det. Det er udelukkende noget, som florerer i medierne og jeg forstår hvorfor de skriver om det – men det rører mig ikke.”