Den engelske klub vil hente forstærkninger til sommer, og har i denne forbindelse et godt øje til Barcelona-stjernen.

Efter Newcastle er blevet overtaget af en saudiarabisk fond, har deres muligheder på transfermarkedet været markant anderledes, end det har været tilfældet tidligere.

LÆS OGSÅ: Har holdt samtaler: Klopp har udset alternativ til Bellingham

Der er allerede blevet hentet kendte navne til klubben i handler, der har kostet klubben store beløb.

Til trods for dette, er de dog slet ikke færdige med at styrke truppen. Tværtimod er de allerede i fuld gang med at forberede sig til sommerens transfervindue.

Ifølge mediet CalcioMercato har de blandt andet et godt øje til Barcelona-stjernen Ousmane Dembélé, som de skulle have et ønske om at bringe til St James’ Park til sommer.

Den franske stjerne har vist sig fra sin bedste side i denne sæson, hvor han har været en vigtig spiller for Xavi og co. Som følge af dette, er han landet på radaren i en lang række klubber i Europa.

Efter sigende er der en frikøbsklausul på 50 mio. euro (ca. 370 mio. kr.) i hans kontrakt, som gør det muligt at købe ham fri til sommer – og dette beløb skulle Newcastle være klar til at betale.

LÆS OGSÅ: Barcelona viser stor interesse for Inter-stjerne

Det er dog ikke kun Newcastle, der har et godt øje til Dembélé, der også har været kædet sammen med et skifte til blandt andet Manchester United, Chelsea og PSG.