Neymar og Lionel Messi, to af fodboldens mest anerkendte navne, blev genforenet i sommeren 2021, da Messi tog afsked med Barcelona for at skifte til Paris Saint-Germain (PSG).

De to stjerner, som tidligere havde skabt magi sammen i Barcelona, spillede side om side i to sæsoner for den franske klub. Genforeningen var dog ikke kun fyldt med glædelige øjeblikke.

I et nyligt interview med Globo delte Neymar nogle dybt personlige tanker om deres tid i PSG.

Han beskrev, hvordan de begge oplevede en række udfordringer, som gjorde deres ophold i klubben til en prøvelse. “Jeg var meget glad for det år, Messi havde, men samtidig er jeg også ked af det, for han har oplevet begge sider af medaljen,” sagde Neymar.

Han fortsatte med at beskrive, hvordan Messi oplevede triumf med Argentina, men i PSG var det en helt anden historie. “Han kom i himlen med Argentina, men i PSG gennemlevede han helvede. Det gjorde vi begge,” tilføjede Neymar.

Det er tydeligt, at Neymars ord kommer fra hjertet, da han udtrykker sin skuffelse over, at de ikke kunne opnå det, de havde sat sig for i PSG. “Vi er kede af det, for vi var der ikke for ingenting. Vi ville gøre vores bedste og forsøge at skrive historie. Det var derfor, vi fandt sammen igen, men desværre lykkedes det ikke,” udtalte Neymar med en tydelig følelse af beklagelse.

Selvom PSG vandt det franske mesterskab i den forgangne sæson, antyder Neymars udtalelser, at der var interne udfordringer og skuffelser, som ikke blev offentliggjort.