De fleste var ved at tabe både mund og næse, da Martin Braithwaite skiftede fra Leganes til FC Barcelona.

De fleste af dem, der blevet meget overraskede over dette skifte, var også overbeviste om, at han ikke var andet, end en midlertidig nødløsning for den catalanske klub.

Faktisk er der mange, der har forventet, at han ville blive sendt videre allerede i dette transfervindue. Derfor har der også svirret mange rygter om hans fremtid og potentielle afsked fra FC Barcelona.

Nu understreger FC Barcelonas cheftræner Ronald Koeman dog, at han ikke har i sinde at afskibe danskeren. Derimod siger han, at han gør det godt.

“Martin gør det godt for mig,” siger den hollandske træner ifølge Mundo Deportivo.

Braithwaite får konkurrence

“Jeg vil gerne have to spillere til hver position. Leo og Griezmann kan begge spille som ‘nier’, men de er ikke den samme type centerforward som Martin,” har Koeman også udtalt.

Til trods for, at træneren roser den danske spiller, så må Braithwaite alligevel indstille sig på, at der vil være konkurrence om spilletiden.

Det skyldes ikke blot, at Ansu Fati fortsat viser et niveau, der er afsindigt imponerende, men også fordi de leder efter en afløser for Luis Suarez, der er skiftet til Atletico Madrid.

“Vi leder efter en ‘nier’, og der er mange muligheder. Jeg vil ikke komme med navne på de spillere, vi er interesserede i,” siger Koeman,

Koeman har dog travlt, for transfervinduet lukket på mandag. De har især kig på Lyons Memphis Depay og argentinske Lautaro Martinez, hvis man skal tro rygterne.