Der bør ingen tvivl herske om, at superagenten Mino Raiola oftest ikke er bleg for at tiltrække sig opmærksomhed i medierne. Det har han nemlig gjort flere gange, da han på mere eller mindre kontroversiel vist har udtalt sig om sine klienter.

LÆS OGSÅ: Juventus blander sig i kampen om Real Madrid-spiller

Det er blandt andet noget, der gør sig gældende for Paul Pogba, hvor agenten flere gange har sat gang i overskrifterne. Det har han gjort ved at udtale, at Paul Pogba ville have det bedste ved at komme væk fra Old Trafford. Det er selvfølgelig ikke alle, der har taget lige godt imod sådanne udtalelser.

Nu er han igen blevet spurgt ind til den franske stjerne, og hans potentielle skifte fra Manchester United til Juventus. I denne sammenhæng har han gjort det klart, at han ikke længere tør at udtale sig om Paul Pogba.

“Paul Pogba til Juventus? Jeg kan ikke snakke om Pogba, fordi folk er nervøse. De sover ikke om natten. Jeg skal arbejde i stilhed. Hvis jeg snakker, så bliver folk fornærmede,” lød det ifølge Fabrizio Romano fra Mino Raiola.

LÆS OGSÅ: Nu åbner UEFA sag mod dommere i skandalekamp

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2022, efter at klubben aktivere en option i hans kontrakt, der forlængede den med en måned.