Der har været mange spekulationer om, hvorvidt Lautaro Martínez forlader Inter til sommer. Skal man tro hovedpersonen selv, er der dog intet hold i rygterne om et kommende exit.

LÆS OGSÅ: Paris Saint-Germain er ‘stærke kandidater’ til at hente Real Madrid-forsvarer

Den argentinske profil har i denne sæson været den ene halvdel af en farlig duo med Romelu Lukaku. Han har stor betydning for deres succes i Serie A, hvor han har leveret 16 mål og lagt op til yderligere otte i deres jagt på titlen.

Barcelona forsøgte at hente Martínez i sidste sommers transfervindue, men i sidste ende besluttede han at blive i Inter. Forud for det kommende transfervindue er han blevet sat i forbindelse med klubber som Atletico Madrid, Manchester City, Chelsea og Liverpool.

Den argentinske angriber har dog selv slået fast, at det ikke bliver aktuelt, at han skifter til en af de ovennævnte klubber – eller nogen anden klub.

“Jeg er meget glad i Inter og planlægger ikke at skifte,” fortæller han til Sky Italia og fortsætter:

“Den nye kontrakt vil blive underskrevet. Jeg var meget tæt på at skrive under med Barcelona for et år siden. Jeg talte personligt med Messi, men jeg besluttede at blive.”

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus nærmer sig Milan-profil

Martínez’ nuværende kontrakt med Nerazzurri udløber i sommeren 2023. Derfor haster det endnu ikke med at sikre en underskrift på en kontraktforlængelse, men alligevel tyder det på, at Inter gerne vil have det gjort snart.