Der har været en del rygter om De Jong. Nu svarer Barcelona-træner Xavi på rygterne om den hollandske spiller.

Der har været rygter om, at FC Barcelona overvejer at sælge Frenkie de Jong. Der er forlydender om, at de ønsker at score en stor gevinst på salget.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona og Koeman er nået til enighed

Hidtil har hverken ledelsen eller trænerstaben i den catalanske klub svaret på rygterne, men nu udtaler Barca-træner Xavi sig.

På et pressemøde forud for lørdagens opgør mod Villarreal i La Liga, slog han nemlig fast, at et salg af Frenkie de Jong slet ikke er på tale.

“Frenkie? Målet for spilleren er, at han skal være glad for at være her. Vi har brug for den type spiller. Han er ikke til salg overhovedet. Faktisk det modsatte. Vores idéer er at styrke ham her,” sagde Xavi på pressemødet.

Tidligere har der ellers været forlydender om, at Barcelona var klar til at tage afsked med Frenkie de Jong, hvis de fik en stor sum penge for ham.

Nu gør Xavi det dog klart, at der ikke er nogen intentioner om at sælge den hollandske midtbanespiller. Det forholder sig tilsyneladende stikmodsat.

I denne sæson er det blevet til 15 kampe for De Jong, hvori han har bidraget med to oplæg. Det er dog ikke blevet til nogle mål for hollænderen i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Klip går viralt: Cristiano Ronaldo raser i Juventus-omklædningsrummet

Tidligere på sæsonen blev han desuden mødt af stor kritik, hvor flere medier skrev, at han ikke gjorde nogen forskel for Barcelona i de kampe, hvor han var på banen.