OBs målmand Sten Grytebust rygtes i øjeblikket til FC København. Nordmanden bekræfter, at hans fremtid ikke afklaret.

OBs 29-årige norske landsholdsmålmand har kontraktudløb med fynboerne til sommer, hvorfor klubben ikke kan forhindre ham i at skrive under på en aftale med en ny klub. Efter søndagens 4-0 nederlag til FC København i Parken, blev han spurgt ind til de rygter, der har været, om at netop FCK skulle være interesseret i at hente keeperen. Journalisten fra TV3 Sport spørger ham, om han befinder sig på sin måske kommende hjemmebane.

”Hehe. Ej, det ved jeg ikke. Jeg har ikke så meget at sige om fremtiden. Vi må se, hvornår der kommer en afklaring, men det er ikke endnu i hvert fald. Som sagt, så har jeg ingen kommentarer til fremtiden,” siger Sten Grytebust

Ekstra Bladet fortalte tilbage i marts måned, at både FC København og Brøndby er interesseret i at tilknytte den norske keeper, der to gange i træk har vundet Tipsbladets ”Det Gyldne Bur.” Dengang blev Grytebust også spurgt ind til rygterne. 

”Jeg bliver heldigvis ikke arbejdsløs. Jeg har nogle interessante muligheder, inklusiv hvor jeg er nu. Jeg har et godt navn i Danmark. Det er gået godt der de sidste par år, og jeg trives godt,” svarede han på spørgsmålet til TV2 Norge. 

Sten Michael Grytebust kom til OB i januar 2016, hvor han kom til klubben fra norske Ålesund. Han har tidligere været reservekeeper for Anders Lindegaard, da danskeren spillede i den norske klub. Grytebust har spillet tre landskampe for Norge, men har desuden været udtaget til landsholdstruppen flere gange. Keeperen fik debut på landsholdet fik han, da blev skiftet ind i en venskabskamp mod Montenegro i 2013. Han er født i Ålesund, men voksede op på den norske ø Ellingsøy. Hans mor er fra Liberia, og hans far er fra Norge.