Martin Ødegaard har i lang tid været rygtet til Arsenal. Nu har han angiveligt besluttet sig for, hvor han skal spille i fremtiden, hvis det står til ham sig selv.

LÆS OGSÅ: Pogba vil opleve noget nyt: “Jeg vil være mere offensiv og score 15 mål”

Angiveligt har Ødegaard besluttet sig for at blive i Real Madrid, hvilket naturligvis er skidt nyt for Arsenal, der håber på at få ham til at underskrive en permanent aftale.

Den norske spiller havde svært ved at få spilletid under Zinedine Zidane i første halvdel af 2020/21-sæsonen. Derfor besluttede han at lade sig leje ud til Arsenal, hvor han har imponeret under spanske Mikel Arteta.

Både Arteta og klubbens tekniske direktør har understreget, at en 10’er er prioritet for Arsenal i det kommende transfervindue. Derfor forventes det, at de vil forsøge at få Ødegaard til at underskrive en permanent kontrakt.

Ifølge The Athletic planlægger den 22-årige nordmand dog at blive i Real Madrid i næste sæson, da han håber på at kunne sparke nyt liv i sin karriere under Carlo Ancelotti, som har taget over efter Zinedine Zidane.

Det er endnu en skidt nyhed for Arsenal, der for ganske nylig også mistede Emiliano Buendia til Aston Villa. Det menes dog, at de er i kontakt med Real Betis, da de ønsker at bringe Nabil Fekir til London.

LÆS OGSÅ: Bekymringsløs Ronaldo: “Det afgørende lige nu er EM”

Ødegaard har scoret to mål og lavet to oplæg for Arsenal i den korte periode, hvor han har været i klubben. Hans kontrakt med Real Madrid udløber i 2023.