Det ser ikke godt ud for Ousmane Dembélé, der har været nødt til at trække sig fra EM, fordi han har pådraget sig en skade. Det står nemlig så alvorligt til, at han skal under kniven.

LÆS OGSÅ: Barca vil bytte sig til tidl. La Masia-stjerne: Trincao ønsker ikke at indgå i handlen

FC Barcelona udsendte i går en officiel meddelelse om, at Dembélé har pådraget sig en muskelskade ved knæet. Det har de meldt ud om på deres officielle hjemmeside.

I de seneste dage er der flere medier, der har skrevet, at det er en lårskade, der har medført, at Dembélé har været nødt til at trække sig fra EM. Det har dog nu vist sig ikke at være tilfældet, da det – som sagt – er en muskelskade ved knæet, der har forårsaget, at han igen kommer til at tilbringe tid på sidelinjen.

Dembélé blev i går undersøgt af lægerne med henblik på at blive klogere på, hvilken skade, der er tale om. Her fandt lægestaben i Barcelona ud af, at der ikke er tale om en ny lårskade, som han har været ramt af flere gange før. Derimdo er der tale om en muskelskade ved højre knæ.

Skaden er i et omfang, der kræver en operation. Mere specifikt er der tale om den sene, der binder musklen til knæet, som har brug for en operation. Det vides endnu ikke, om det får den betydning, at han kommer til at være ude i længere tid, end først antaget.

Barcelona har nemlig ikke fortalt noget om, hvor lang en pause, det er forventet, at Dembélé får brug for, efter at være blevet opereret for sin knæskade. Det må dog forventes, at han ikke bliver klar til at være en del af Koemans trup, når der tages hul på den nye sæson efter sommeren.

LÆS OGSÅ: PL-klub vil hente Barca-stjerne: Overvejer både køb og leje

Franskmandens skade er skidt nyt for Barcelona af flere årsager. Det betyder potentielt, at han ikke er klar til starten af den næste sæson, men også, at klubbens planer om et eventuelt salg denne sommer bliver svære at realisere.