FC Barcelona har offentliggjort den officielle holdliste forud for aftenens La Liga-kamp mod Sevilla. Du kan se den fulde liste i bunden af artiklen.

Der er flere Barcelona-spillere, der er tvunget til at sidde aftenens kamp over. Det er blandet, hvorvidt de skal sidde over, fordi de er skadet eller fordi de har karantæne.

Vi kommer hverken til at se Ter Stegen, Umtiti, Junior Firpo, eller Matheus, når FC Barcelona tørner sammen med Sevilla på grønsværen. De sidder nemlig alle over, da der er skadet.

Desuden får truppen heller ikke selskab af Lenglet i aften, da han er nødt til at sidde over, fordi han har karantæne efter sit røde kort mod Celta Vigo.

Der er endnu ikke udsendt en officiel startopstilling. Derfor vides det endnu ikke, hvordan Ronald Koeman har i sinde at opstille spillerne mod Sevilla.

Det er dog ikke forventeligt, at vi kommer til at se store forandringer i startopstillingen, da den hollandske træners forrige kampe er gået glimrende. Derfor er der ingen grund til ændringer.