I en dramatisk og actionfyldt kamp på Vestegnen blev Brøndby IFs sejrsforhåbninger knust i de sidste ti minutter, da Oliver Sonne fra Silkeborg IF udlignede til 1-1 med et imponerende saksespark.

Det saksespark kan ses her.

Brøndby måtte med dette resultat nøjes med at dele førstepladsen med FC Midtjylland efter kampen, Begge hold har nu 51 point efter 24 kampe.

Fra starten af kampen tog Brøndby initiativet og forsøgte at dominere spillet, men trods deres indsats lykkedes det ikke at omsætte besiddelsen til klare målchancer.

Silkeborg viste sig farlige på kontraangreb, og Mark Brink var tæt på at bringe gæsterne foran, da hans skud efter 27 minutter ramte overliggeren.

Efter en målløs første halvleg fandt Brøndby endelig vej til netmaskerne ti minutter ind i anden halvleg, da Ohi Omoijuanfo elegant placerede bolden i mål efter en assist fra Yuito Suzuki. Brøndby så ud til at kunne styre kampen hjem, men en udskiftning og et par gode chancer til Silkeborg holdt spændingen i live.

Dramaet kulminerede, da Oliver Sonne ti minutter før tid udlignede med et akrobatisk saksespark, der sendte bolden i mål efter en afretning.

Trods et sent pres fra Brøndby for at finde det vindende mål, endte kampen 1-1, hvilket efterlod en følelse af skuffelse på Vestegnen, men også bekræftede Silkeborgs evne til at udfordre de bedste hold i ligaen.