Den tidligere City-spiller Nedum Onuoha følte sig chikaneret af Zlatan Ibrahimovic, da Real Salt Lake mødte LA Galaxy. Men forsvarsspilleren vil ikke acceptere den undskyldning, han fik fra svenskeren efter kampen.

Zlatan Ibrahimovic og Nedum Onuoha stødte sig sammen i en række dueller, da Real Salt Lake mødte LA Galaxy, og den svenske angriber scorede det afgørende mål til 2-1 efter 78 minutter. Men under kampen måtte den engelske forsvarsspiller høre på en masse provokationer fra den 37-årige svensker, som Goal skriver. 

Efter kampen ville Zlatan Ibrahimovic undskylde sin ageren under kampen over for den tidligere Manchester City-spiller. Men som Nedum Onuoha fortalte til KSL, så tog han ikke imod undskyldningen. 

”Han blev ved at sige til mig under kampen – at han ville gå efter mig og skade mig – og det er manden, der er MLS ansigt udadtil, som han kalder sig selv, og så opfører han sig på den måde på banen. Man siger ikke den slags på banen. Jeg kommer ikke til at acceptere hans undskyldning. Det er uacceptabelt,” understregede den 32-årige Salt Lake-spiller. 

Zlatan Ibrahimovic tog dog den manglende accept af hans undskyldning med ophøjet ro. Det er en del af hans spil at være mentalt tændt under kampene, og hvad der sker på banen, bliver på banen,  pointerede han. 

”Jeg kan godt lide at føle mig i live. Jeg kan godt lide dueller, og hvis duellerne ikke aktiverer mig, falder jeg nogle gange i søvn. Ellers bliver det for nemt. Jeg kender mig selv. Jeg ved, at når jeg bliver vred, føler jeg mig godt tilpas.”

LA Galaxy ligger nummer to i Western Conference-rækken i den amerikanske fodboldliga Major League Soccer, hvor klubben har spillet 9 kampe. Zlatan Ibrahimovic har scoret 8 mål i 7 kampe. Kun i en enkelt kamp mod Minnesota United kom han ikke på måltavlen.