Osasuna-boss Jagoba Arrasate har givet udtryk for sine tanker om søndagens La Liga-kamp mod Barcelona på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Barcelona-legende afviste sensationel retur til Barca

Arrasates trup endte med at vinde 2-1 i deres seneste besøg på Camp Nou i juli, selvom de var nødt til at slutte kampen af med kun 10 mand, da Enric Gallego blev sendt af banen i anden halvleg.

Osasuna-træneren forventer dog, at det bliver en helt anden kamp søndag, og giver udtryk for, at han mener, at de har udviklet sig meget under Ronald Koeman som træner.

“Jeg synes, at det er et helt andet Barcelona end sidste år. Fra mit synspunkt afspejler resultaterne ikke, hvad de virkelig er, fordi jeg synes, de viser mange gode ting. Jeg ser et meget hurtigere, mere elektrisk, anderledes Barcelona.”

“Vi skal huske på, at alt kommer hurtigere til os. Sidste år var vi i stand til at være godt positioneret og sætte dem godt under pres, men i år er det meget sværere. Jeg tror, at de i overgangen også har forbedret sig, fordi de har fået nye spillere.”

“På Camp Nou er de et andet hold og stadig et frygtindgydende hold. De er i stand til at slå Villarreal, Betis… Jeg håber på det bedste Barcelona . For at få et godt resultat, skal vi have en god plan og tro å den plan, udføre den til perfektion, og håbe, at de ikke har en god dag og ikke får succes,” fortæller han til Osasunas hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Manchester City-profil forventer sommerexit

Det forventes, at Barcelona vinder kampen temmelig komfortabelt, og de har bestemt ikke råd til at tabe point igen.