Der er stor tvivl om Paul Pogbas fremtid, men nu har han selv antydet, at en retur til Juventus kan være en mulighed

Der er fortsat stor usikkerhed omkring Paul Pogbas fremtid, da han endnu ikke har underskrevet en kontraktforlængelse med Manchester United, der ellers er ivrige efter at få ham til at skrive under.

LÆS OGSÅ: Liverpool og Manchester United viser interesse for Barcelona-talent

Nu har franskmanden selv smidt benzin på målet i forhold til de mange spekulationer. Han har nemlig antydet, at et comeback i Juventus kan være en mulighed, når hans kontrakt med De Røde Djævle er udløbet.

Pogba har spillet for Manchester United i de sidste fem år. Han vendte nemlig tilbage til Old Trafford i 2016, hvor han blev hentet i Juventus til en pris på i alt 121 millioner dollars, hvilket svarer til 780 millioner kroner.

Den 28-årige franskmand har formået at etablere sig som en af de bedste midtbanespillere i Europa, hvilket naturligvis blot er medvirkende til yderligere spekulation om hans fremtid, da han vil have flere bejlere, såfremt han er kontraktløs til sommer.

Pogba er i øjeblikket på landsholdslejr med det franske landshold, der formåede at besejre Belgien med 3-2 i deres Nations League-semifinale på Allianz Stadium torsdag aften.

Da han af Sport Mediaset blev spurgt om muligheden for at vende tilbage til Juventus, havde den 28-årige franskmand følgende at sige:

“Jeg taler altid med mine tidligere holdkammerater: (Juan, red.) Cuadrado, (Paulo, red.) Dybala… Nu er jeg Manchester United-spiller. Jeg har stadig et år af min kontrakt, så får vi se,” lød det fra Pogba.

LÆS OGSÅ: Efter 14 års ejerskab: Milliardær sælger Premier League-klub

“Jeg vil gerne afslutte sæsonen godt der, så får vi se,” fulgte den franske midtbanespiller op.