Gerard Piqué udtalte sig søndag aften efter Barcelonas sejr på udebane mod Valencia. Sejren var den første af slagsen på Mestalle siden 2016.

LÆS OGSÅ: Endnu et til samlingen: Så mange frisparksmål har Messi scoret

“Vi ved at der ikke vil være nogen stille kampe. Vi vandt en meget vigtig kamp, efter nederlaget mod Granada. Vi vil gerne lukke kampene tidligere,” lød det fra Piqué.

“Nøglen til at vinde i dag var at fortsætte med at spille på samme måde. Vi vidste, at hvis vi fortsatte, ville vi ende med at score, og det er hvad der skete.”

“Vi er under alle omstændigheder nødt til at vinde od Atlético Madrid. Så får vi at se, hvad Madrid og Sevilla gør,” tilføjede han.

Den 34-årige forsvarer sagde også, at han opdagede, at han havde noget ubehag under kampen.

“Jeg havde ubehag, men ikke noget alvorligt. Vi spiller en stor kamp efter torsdagens kamp, og vi skal fortsætte til enden. Vi er stadig med i kampen,” sagde han.

Der er meget tæt kamp i top 4 i La Liga i denne sæson, og da Piqué blev spurgt om, hvem der ender med at vinde titlen, svarede han:

“Normalt ville jeg sige at dem, der fører tabellen, vinder La Liga, men i den nuværende situation er det meget svært at sige. Fraværet af fans på stadionerne påvirker ogå tingene,” lød det.

LÆS OGSÅ: Barca har udset sig La Liga-winger som Neymar-afløser

“Det er ikke i vores hænder, men jeg tror, at hvis vi vinder de fire resterende kamp, har vi gode muligheder for at vinde ligaen.”