Barcelona måtte se sig selv forlade banen uden point, da de i lørdags tabte 1-0 til Getafe. De færreste er dog uenige i, at Barcelona ikke fortjente et point, da deres præstation langt fra var på deres sædvanlige niveau.

Det var tydeligt at se, at der var mangel på kræfter og energi på tværs af hele linjen. Det var noget, der ikke just gik ubemærket hen af Gerard Pique. Han blev nemlig både set og hørt flere gange i løbet af kampen, hvor han irettesatte spillerne for den manglende præstation.

Det var tydeligt at se, at den centrale forsvarsspiller var meget frustreret over, hvordan kampen udviklede sig. Det var især noget, der kom til udtryk, når han forsøgte at organisere sit hold ved dødbolde og ved hjørnespark.

Her kunne man blandt andet se via videooptagelser fra El Golazo de Gol, at der ofte blev ramt noget i stil med “Wake up, dammit” af den erfarne forsvarsspiller.

Råbte jævnligt under kampen

Under en helt anden hændelse i løbet af kampen mod Getafe, hævede Barcelona-forsvareren igen stemmen. Han råbte igen med henblik på at få en reaktion fra resten af holdet, da han kunne se, hvordan de stille og roligt mistede kampen. Her råbte han “Come on man, dammit. Such little blood, damn.”

Der bør selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, at det ikke just var den bedste præstation, som catalanske klub har leveret. Mest af alt var der tale om en præstation, der fik mange til at lede tankerne tilbage til sidste sæsons manglende præstation.

Generelt har Ronald Koeman haft en fin start i Barcelona, da der blev lagt ud med to overbevisende sejre i de indlende to kampe mod hhv. Villarreal og Celta Vigo.

Imidlertid har en uafgjort hjemmekamp mod Sevilla efterfulgt af et nederlag mod Getafe rejst et par bekymringer. Det vidner i hvert fald om, at der stadig er ting, der ikke er helt som de skal være i Barcelona.