Barcelona-veteranen Gerard Piqué kom med et køligt svar, da en interviewer spurgte, om han ville spille for Real Madrid.

Den mangeårige Barcelona-spiller Gerard Piqué fik endelig sit ønske om at deltage i tv-programmet El Hormiguero opfyldt.

LÆS OGSÅ: City-profil afslører: Var tæt på Manchester United-skifte

Under sin deltagelse i tv-programmet, blev han af intervieweren spurgt, om han nogensinde ville skrive under på en kontrakt med Barcelonas rivaler fra Real Madrid.

Det tog ikke Gerard Piqué lang tid at reagere på spørgsmålet. Og det svar, han gav, går med garanti lige i hjertet hos enhver Barcelona-fan. Han slog nemlig fast, han hellere ville dø.

“Jeg. vil hellere dø end at spille for Real Madrid,” slog den 34-årige Barcelona-forsvarer hurtigt fast.

Piqué har da også været en del af FC Barcelona i rigtig mange år. Han blev en del af deres akademi tilbage i 1999, men i 2004 forlod ham dem til fordel for et ophold i 2004.

Han var i Manchester United frem til 2008, og herefter vendte han hjem til Barcelona. Siden da har han været en del af førsteholdstruppen, hvorfor han nu er på sit 13. år som en fast del af forsvarskæden.

Derfor er der næppe nogen, der er i tvivl om, at Piqué er Barca-mand i hjertet. Netop derfor var han også en af de første spillere til at acceptere at gå ned i løn, for at hjælpe den catalanske klub, der er hårdt ramt på økonomien.

I løbet af de seneste måneder er den spanske presse dog begyndt at spekulere i, hvor lang tid Piqué har igen som aktiv fodboldspiller. Flere gange i denne sæson har han nemlig pådraget sig mindre skader.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona har FCK-spiller på radaren

Piqué har kontrakt med den catalanske klub frem til sommeren 2024, hvorfor både han og klubben sandsynligvis formoder, at han i hvert fald har et par år i sig endnu.